Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
GRAD ČASTI ZA VIKEND

Besplatni nastupi Petra Graše i ansambla Lado

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
U nedjelju u sportskoj dvorani gimnazije u 19 sati održava se veliki koncert ansambla narodnih plesova i pjesama Lado. Ulazi se uz predočenje besplatne ulaznice

Koprivnica u ponedjeljak 4. studenoga slavi 663. rođendan, a bogat program proslave Dana grada počeo je još prošli tjedan i trajat će sve do iduće nedjelje.

Svečano otvorenje zgrade vrijedne 13,5 milijuna kuna Otvoren poduzetnički inkubator, ključ zgrade u dvoranu je unio – dron

U ponedjeljak će se u Dvorani domoljuba u 11 sati održati svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj će zaslužni pojedinci i ustanove dobiti javna priznanja i nagrade. Bit će prikazan i promidžbeni film o svim aktivnostima u gradu tijekom protekle godine.

Od brojnih događaja izdvajamo izložbu svih idejnih rješenja rekonstrukcije središnjih trgova u Koprivnici koja će od četvrtka ujutro biti postavljena u Sinagogi u Svilarskoj ulici. Isti dan u 11 sati u Galeriji Kovačić na Zrinskom trgu bit će predstavljeno nagrađeno idejno rješenje uz otvorenu raspravu.

Subota će pak tradicionalno u središte grada privući tisuće građana na mnoštvo prigodnih manifestacija te besplatnu kavicu ili čaj u svim kafićima na trgu u kojima gradonačelnik časti do 12 sati.

U subotu u 20.30 sati u sportskoj dvorani gimnazije koncertni spektakl priprema Petar Grašo, a za taj su nastup podijeljene besplatne ulaznice.

Svaki mjesec ulovi se više od deset lutalica Za udomljavanje psa iz skloništa Grad plaća tisuću kuna

U nedjelju na istome mjestu, ali u 19 sati još jedna glazbena poslastica: veliki koncert ansambla narodnih plesova i pjesama Lado. Ulazi se uz predočenje besplatne ulaznice.

Isti dan, u nedjelju, u 9.45 sati počet će tradicionalna Međunarodna atletska utrka grada Koprivnice koju organizira Zajednica športskih udruga grada.