Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Hvalevrijedna akcija

Biciklom prešao 2300 kilometara za Latice

Biciklom za Latice
Foto: Grad Koprivnica
Cilj akcije je bio prikupiti novac za adaptaciju i opremanje prostora u Kampusu koji su Latice dobile na korištenje od Grada Koprivnice. Prikupljeno je oko 30.000 kuna

Zahvaljujući Tomislavu Greguriću humanitarna akcija "Mali korak za veliki start" obišla je gotovo cijelu Hrvatsku. Organizirala ju je Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice, a započela je 14. srpnja projektom Tomislava Gregurića nazvanim "Oko Hrvatske na dva kotača".

Gradsko vijeće Koprivnice Gradsko vijeće Podrška akciji "Mali korak za veliki start"

Sa sloganom "Dva kotača uz vas su jača" prešao je 2300 kilometara na biciklu! Iz Virja je na put krenuo 14. srpnja, prošao je Slavoniju, Gorski kotar i Dalmaciju, a nakon više od dva tjedna vožnje građani su ga dočekali na Zrinskom trgu u Koprivnici, gdje su mu zahvale uputili Nevenka Fuchs, predsjednica Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, zamjenik župana Ratimir Ljubić i Dubravka Horvat, članice uprave Komunalca.

Dramite na placu Koprivnica Dramite uz Ludens na placu

Cilj akcije je bio prikupiti novac za adaptaciju i opremanje prostora u Kampusu koji su Latice dobile na korištenje od Grada Koprivnice. Putovanje je, veli, bilo zahtjevno, no isplatilo se. Prikupljeno je oko 30.000 kuna. Kako za obnovu i opremanje treba oko dva milijuna kuna, građani su pozvani da se priključe akciji "kupnjom" kilometara po cijeni od 20 kuna, kupnjom promotivnih majica ili izravnim donacijama na račun koprivničke udruge Latice.      

Sadržajno ljeto u Koprivnici Sadržajno ljeto u gradu Radionice, igraonice, igre, festivali i filmovi u sezoni godišnjih