Izbornik
Naslovnica Gradovi Slavonski Brod
U devet skupina

Brodski učenici ljeto će provesti na Hvaru

Plaža Dubovica Hvar
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Učenici osnovnih škola s područja grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije i ove će godine ljetovati u brodskom dječjem odmaralištu u Starom Gradu na otoku Hvaru. Ovo ljetovanje, koje je postalo tradicionalno, organizirano je kako bi učenici imali priliku uživati u ljetnim praznicima na moru, sudjelovati u raznim edukativnim i zabavnim aktivnostima te se družiti s vršnjacima.

Bit će organizirano devet skupina koje će naizmjenično boraviti u odmaralištu tijekom ljeta. Prva skupina kreće na ljetovanje 24. lipnja, dok će zadnja, deveta skupina završiti svoj boravak i vratiti se kući 27. kolovoza.

Ukupno će više od 800 učenika imati priliku uživati u svim pogodnostima koje nudi odmaralište. Voditelji i animatori pobrinut će se da svaki dan bude ispunjen zabavom, učenjem i novim iskustvima.

U brodskom dječjem odmaralištu na Hvaru ljetovat će i 20 osnovnoškolaca iz Celja. 

storyeditor/2024-06-17/DSC_9543.JPG Priznanja se odnose na ostvarena prva, druga i treća mjesta na državnoj razini Nagradili učenike i mentore: Znanje je najveći kapital koji nitko ne može uzeti storyeditor/2024-06-15/buvljak_1.jpg Inicijativa mještana prema održivosti Andrijevački buvljak oživio tradiciju bivšeg nadaleko poznatog vašara storyeditor/2024-06-13/Djecji_vrtic_Vinkovci.jpg Najavljen novi namještaj u Dječjem vrtiću Vinkovci Bit će zamijenjen namještaj star i više od 40 godina