Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Slatina na Viroexpou

Brojni posjetitelji na sajamskom štandu Grada Slatine

1/2
Foto: Slatina
Gradski štand na Viroexpou razgledali su brojni posjetitelji sajma, ali i izlagači

Grad Slatina i ove se godine na 26. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023. vrlo uspješno predstavio na zajedničkom štandu sa Slatinskim informativnim centrom, Gradskom razvojnom agencijom Slatine i EPIcentrom Sequoia Slatina, te Pučkim otvorenim učilištem Slatina koji se prezentirao promomaterijalima različitih obrazovnih programa za stjecanje mikrokvalifikacije.

Gradski štand na Viroexpou razgledali su brojni posjetitelji sajma, ali i izlagači. Uz druženje, ciljevi Viroexpoa bili su stjecanje novih poznanstava i kontakata.

Radio Slatina je za vrijeme trajanja sajma odradio i niz javljanja izravno u svom eteru. Sajamski studio ugostio je brojne izlagače, ali i druge goste. Svoj nastup na Viroexpu predstavili su tako i ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Slatina Mladen Graovac i učenik 3. razreda CNC operatera Josip Bukovac koji je prezentirao Centar izvrsnosti novih tehnologija Virovitičko-podravske županije. Slatinska udruga Ličana “Vila Velebita” nastupila je s Udrugom Gačanka iz Otočca, čiji su predstavnici istaknuli izuzetnu suradnju sa slatinskim, ali i Ličanima iz cijele Virovitičko-podravske županije, koja postaje sve jača zahvaljujući međusobnim gostovanjima i radu na očuvanju zajedničke kulture i ličkih običaja.

Projekt “Hrvatska prirodno tvoja” Zelena akcija – Slatina bogatija za 40 stabala javora mliječa Grad Slatina Upitnik Učenici o kvaliteti zabavnih sadržaja Pomoć mladim obiteljima Potpora za stan ili gradnju kuće 2000 eura