Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
Prijem za hrvatske prvakinje kod gradonačelnika

Čazmanske mažoretkinje izborile nastup na EP-u

Foto: Čazma
– Ponosne smo što imamo priliku na najljepši način, plesom, predstavljati Grad Čazmu – kažu trofejne mažoretkinje

Za čazmanske mažoretkinje, državne prvakinje koje su svojim plasmanima na zadnja dva turnira u Zlatar Bistrici i Donjoj Stubici 
izborile nastup na Europskom prvenstvu mažoretkinja koje će se u lipnju održati u Zadru, gradonačelnik Dinko Pirak organizirao je prijem čestitavši im na postignutim rezultatima.

Na 38. državnom turniru velikih formacija u organizaciji Saveza mažoretkinja i pomoćnih timova Hrvatske i Zlatarbistričkih mažoretkinja, kadetkinje Čazmanskih mažoretkinja osvojile su zlatnu medalju u kategoriji defile klasični štap, a juniorke su osvojile srebro u kategoriji velika formacija mix te dvije bronce, i to u kategorijama velika formacija pom-pon i velika formacija klasični pom-pon.

Vrijedne djevojke sada se sa svojom trenericom i novoizabranom predsjednicom Mijom Belak pripremaju za natjecanje u Zadru gdje će prvi put na tako velikom natjecanju predstavljati Čazmu, Bjelovarsko-bilogorsku županiju i Hrvatsku. Gradonačelnik im je čestitao na uspjehu i poželio im da se s ovako dobrim rezultatima vrate i s europskog natjecanja.

– Ponosne smo što imamo priliku na najljepši način, plesom, predstavljati Grad Čazmu – uzvratile su mažoretkinje.