Izbornik
Naslovnica Gradovi
Dan Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku

Danas imamo upisanu 3. godinu te 113 studenata

Među brojnim uzvanicima našao se i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić
Foto: Slatina

U Osijeku je ovih dana upriličena svečana sjednica u povodu Dana Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, a među brojnim uzvanicima našao se i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić.

– Početak naše suradnje bio je povijesni trenutak za Slatinu kada je 35 studenata upisalo studijski program izvanrednog preddiplomskog sveučilišnog studija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Danas imamo upisanu 3. godinu fakulteta te 113 studenata – istaknuo je gradonačelnik zahvalivši se dekanici Fakulteta Emini Berbić Kolar.

Nakon nekoliko desetljeća osigurava se prvi javni dom na području Kutine, istaknuo je župan pri obilasku zgrade Još malo i radovi će biti gotovi U Domu za starije u Kutini mjesta ima za 45 korisnika Projekt financira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU kroz Program prekogranične suradnje Hrvatska - BiH Kulturna ruta Franciscana Promotivna tura za bicikliste iz BiH u Slanom DVODNEVNA FEŠTA Na poziv Samoborske narodne garde, koja ove godine obilježava 10. obljetnicu djelovanja (na slici), u mimohodu će sudjelovati oko 20 povijesnih postrojbi, a posjetitelje će oduševiti i kotlovina Hrvatsko-ugarski kralj Bela IV. poveljom proglasio Samobor slobodnim kraljevskim gradom Samobor slavi 781. rođendan uz kotlovinu i Tonyja Cetinskog