Gastronomska ponuda hotela Garić, Vile Garić u Podgariću te bistroa Kod bake dobro su poznati istinskim ljubiteljima dobre domaće hrane. Sezonske namirnice s lokalnih OPG-ova, kratak put od polja do stola, fina jela temeljena na bogatom kulinarskom nasljeđu, gostoljubivi domaćini, autentičan ambijent i izniman odnos cijene i kvalitete osnova su njihove ponude.
Ova tri restorana s garešničkog područja sudjeluju u gurmanskoj manifestaciji Dani okusa hrvatske tradicije koja traje do 28. studenog, a u koju je uključeno stotinjak restorana iz cijele Hrvatske. U sklopu nje kreirali su po dva tradicijska menija, u tri slijeda. Cijene su promotivne, od 95 kuna. Pikantni namaz od čvaraka, krepke juhe, domaće kobasice, krvavice i slanina, domaći njoki, jela od divljači, štrudle... neke su od delicija koje su pripremili ovi nositelji standarda Okusi bjelovarsko-bilogorskog kraja.
– Tradicijska hrana na našem meniju je svih 365 dana u godine i istinski smo nosioci tog brenda. Nalazimo se između Moslavine i Bilogore tako da imamo jela s oba područja – rekla je Danijela Crnjak Andri, vlasnica bistroa Kod bake.