Izbornik
Naslovnica Gradovi Sisak
Sisačka udruga likovnih umjetnika SULIKUM

Donirali svoja umjetnička djela i razveselili Dom za starije i nemoćne

1/4
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija
U sisačkom Domu za starije i nemoćne do kraja godine žele urediti derutne pristupne stepenice, sobe za medicinske sestre i njegovateljice kao i nabaviti nekoliko novih kuhinjskih aparata koji su potrebni jer pripremaju 800 obroka dnevno

Sisačka udruga likovnih umjetnika SULIKUM donirala je umjetnička djela svojih članova sisačkom Domu za starije i nemoćne.

"Slike ćemo postaviti u sobe Odjela za pojačanu njegu u koji smo zadnjih sedam godina uložili dva milijuna kuna s ciljem povećanja kvalitete boravka naših korisnika koji su nepokretni i polupokretni u tom dijelu. Trenutačno završavamo ličenje soba i svaku ćemo sobu uljepšati s jednom umjetničkom slikom." - rekla je ravnateljica Doma za starije i nemoćne Sisak Ružica Čakširan.

latinsko-američki plesovi Prvi amaterski par koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu

SULIKUM ove godine slavi 25. godišnjicu osnutka i imaju 30-ak aktivnih članova koji stvaraju raznim umjetničkim tehnikama. 

"Pomažemo uvijek pa smo se odazvali i ovom pozivu. Sudjelovali smo i u humanitarnim akcijama Dijabetičarskog društva Sisak te za aukciji za nabavu uređaja za magnetnu rezonancu sisačke bolnice." - rekao je predsjednik SULIKUM-a Jovo Radmanović.

U sisačkom Domu za starije i nemoćne do kraja godine žele urediti derutne pristupne stepenice, sobe za medicinske sestre i njegovateljice kao i nabaviti nekoliko novih kuhinjskih aparata koji su potrebni jer pripremaju 800 obroka dnevno.

eu fondovi Autoprometu 23 milijuna kuna za nabavu novih autobusa