Izbornik
Naslovnica Gradovi Garešnica
Skupština donijela plan rada za 2022. godinu

Garešnički obrtnici planiraju nastupiti na pet sajmova

Foto: GAREŠNICA
Nadaju se da će u svibnju napokon uspjeti organizirati i svoju glavnu manifestaciju, Obrtničku gastroizložbu u Garešnici

Garešničko udruženje obrtnika održalo je skupštinu na kojoj je donijelo plan rada i financijski plan za iduću godinu. I u sljedećoj godini nastavit će s aktivnostima na promicanju obrta i obrtništva kroz nastupe na sajmovima i manifestacijama, a nadaju se da će im situacija s pandemijom koronavirusa dopustiti da budu aktivniji nego ove godine i da ostvare sve zacrtane planove.

U sljedećoj godini planiraju nastupiti na pet sajmova, i to u Gudovcu, Bjelovaru, Križevcima, Grubišnom Polju i Garešnici te na 13 manifestacija diljem Hrvatske, među kojima su Dani škrleta u Popovači, Krumpirijada u Hercegovcu, Martinje u Velikoj Trnovitici, Advent u Garešnici i druge.

U planu je i odlazak na obrtničke sportske igre, a nadaju se da će u svibnju napokon uspjeti organizirati i svoju glavnu manifestaciju, Obrtničku gastroizložbu u Garešnici, koja zbog pandemije nije održana zadnje dvije godine.

Na skupštini je bio nazočan i predsjednik Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije Goran Grgić, koji je garešničke obrtnike upoznao s aktualnostima u Hrvatskoj obrtničkoj komori, a prisutan je bio i gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija koji je obrtnicima pružio punu podršku u njihovim nastojanjima.