Izbornik
Naslovnica Gradovi Garešnica
Na tržnici

Garešnički poduzetnički centar o svojim aktivnostima

Foto: GAREŠNICA
Za potrebe poduzetnika Centar provodi i istraživanje tržišta i nastoji poduzetnicima početnicima osigurati relevantne informacije

Garešnički poduzetnički centar proveo je dan na gradskoj tržnici s ciljem da svoje usluge približe javnosti.

Inače, Centar pruža savjetodavne usluge koje su potrebne poduzetnicima početnicima, a odnose se na analizu poduzetničkog pothvata, analizu poslovne ideje, pravnog oblika poslovanja, potrebnih sredstava za poslovanje te ispitivanje tržišta. Konzultantske usluge koje Centar pruža su prije svega izrada poslovnih planova i investicijskih elaborata za poduzetnike.

Za potrebe poduzetnika Centar provodi i istraživanje tržišta i nastoji poduzetnicima početnicima osigurati relevantne informacije za njihov proizvod ili uslugu.

– U našem Centru poduzetnici mogu dobiti sve informacije vezane za poduzetništvo, kao npr. informacije o raznim projektima, programima i potporama Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, informacije o programima drugih Ministarstava, kao i drugih institucija vezanih za poduzetništvo, informacije o kreditnim linijama, zakonskoj regulativi i drugim oblicima potpore. Poduzetnici mogu na našoj web i Facebook-stranici postavljati pitanja, a Centar će nastojati u što kraćem roku dati im tražene informacije. Za poslovno planiranje poduzetnika i potrebe odobrenja kreditnih sredstava, za potrebe natječaja za potporna sredstva, Centar izrađuje 
poslovne planove i financijske elaborate, sukladno zahtjevima banaka, pozitivnim pravnim propisima i standardima izrade dokumenata – kazali su iz Centra.