Izbornik
Naslovnica Gradovi Garešnica
Nastavak prakse

Grad Garešnica darivao desetero novorođenčadi

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Uz tisuću kuna dobrodošlice svako dijete dobilo je i odjeću i opremu u vrijednosti 400 kuna

Grad Garešnica nastavio je dobru praksu pa su se u prostorijama gradske uprave darivali novorođeni. Svoj je poklon primilo čak desetero djece, dječaci Ivano, Mauro, Fran, Bruno, Luka i Bjorn i djevojčice Klara, Dunja, Sofia i Melisa.

Grad ih je dočekao s tisuću kuna dobrodošlice i s darom odjeće i opreme u vrijednosti 400 kuna. Koliko su novorođenčad i mlade 
obitelji važne za Grad, istaknuo je gradonačelnik Josip Bilandžija.

– Mlade obitelji najveće su blago našega grada, a to što smo svi zajedno ovdje jest dokaz da se mlade obitelji i dalje stvaraju 
na našem području. A mi ćemo kao predstavnici Grada pokušati napraviti sve što je u našoj moći kako bismo vas na ovom 
području i zadržali. Za sada, želim vam  svu sreću i zdravlje u budućnosti – poručio je gradonačelnik Bilandžija.

Kroz projekt „Radujemo se zajedno s vama“ najmlađe poklon-paketom daruje i garešnički Crveni križ, a na novoj, prekrasnoj, ali i odgovornoj ulozi roditelja svima je čestitala ravnateljica Melita Lozina.

Dio roditelja bio je spriječen u dolasku, ali je zato tu uvijek popularni  baka-servis. Osim uskakanja kada je potrebna pomoć pri čuvanju mališana, ovoga puta u njihovo su ime bake došle preuzeti poklone. 

– Naravno da je prilikom rođenja djeteta svaka pomoć dobrodošla, ali znati da mlade obitelji drže visoko mjesto prioriteta za Grad Garešnicu od velikog je značenja – zaključili su prisutni roditelji.