Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Suradnja Grada i MUP-a

Grad sudjeluje u obnovi zgrade PP-a Vinkovci

Foto: Branimir Bradarić
Uloženo je ukupno pola milijuna kuna, a Grad je osigurao pola iznosa

Grad Vinkovci, u suradnji s MUP-om, sudjeluje u obnovi zgrade Policijske postaje Vinkovci koja je u prilično derutnom stanju. Povodom Dana policije zgradu PP Vinkovci posjetio je i gradonačelnik Ivan Bosančić kako bi se upoznao s tijekom radova i daljnjim planovima. – U prvoj etapi sanirano je krovište te su uređeni kuhinja i sanitarni čvorovi.

Otvorenje Istočne obilaznice U dvije godine sagrađeno 7,6 kilometara ceste, četiri nadvožnjaka i kružna toka Otvorena Istočna obilaznica Vinkovaca vrijedna 120 milijuna kuna

Uloženo je ukupno pola milijuna kuna, a Grad je osigurao pola iznosa. U sljedećem razdoblju namjera nam je urediti i ostali dio prostora. Ovdje se dugo godina nije ulagalo i sada su velike potrebe, ali mislim da možemo u vrlo skorom vremenu postići rezultat koji smo zacrtali. Naši policajci vrijedno rade na sigurnosti naših građana i najmanje što zaslužuju to je da imaju uvjete za rad kakvi im pripadaju – rekao je Bosančić.

Dodao je kako će s ciljem nastavka projekta, a u dogovoru s MUP-om, i u idućim proračunima Grada planirati određeni iznos za ovu svrhu. Nova etapa radova očekuje se u sljedećoj godini.

– Nastojat ćemo da ova policijska postaja s ovim operativnim sastavom i dalje maksimalno posvećuje pažnju stanju sigurnosti u Vinkovcima kako bi ga doveli na što višu razinu, što je i do sada bilo – rekao je načelnik Marijan Sičanica.

Vinkovci ERASMUS PROJEKT Mladi iz pet država u Vinkovcima