Izbornik
Naslovnica Gradovi Vukovar
Do bolje i kvalitetnije suradnje s građanima

”Građani predlažu” – nova gradska e-usluga

Foto: Vukovar
E-usluga “Građani predlažu” može se pronaći na službenoj stranici Grada (www.vukovar.hr) pod kategorijom E-usluge pri dnu stranice. Upućeni prijedlozi neće biti javno vidljivi, nego će automatski, ovisno o temi, biti proslijeđeni nadležnom upravnom odjelu na razmatranje

Nastojeći omogućiti im što bolje uvjete života, Grad Vukovar uvijek se vodio prijedlozima građana svih dobnih skupina i interesa. 
Slijedom toga gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i pročelnica Ureda gradonačelnika Ivana Mujkić predstavili su novu gradsku 
uslugu koja je nazvana “Građani predlažu”.

– Kada obilazimo sanirane i izgrađene prometnice, nogostupe, parkirališta, vrlo često ističemo kako iza tih projekata stoji inicijativa naših sugrađana koji nam nerijetko u razgovorima daju do znanja što im je bitno. Sukladno prioritetima i financijskim mogućnostima, zbog nove usluge koja građanima omogućuje podnošenje prijedloga, imat ćemo još bolji uvid u njihove potrebe – rekao je Penava predstavljajući novu gradsku uslugu.

Istaknuo je kako će gradske vlasti svakoj ideji građana posvetiti jednaku pažnju, sve u cilju razvoja Vukovara koji će Vukovarcima, ali i svim posjetiteljima pružiti sve potrebno.

Govoreći o novoj usluzi koja će građanima biti dostupna na službenoj web-stranici Grada Vukovara (www.vukovar.hr) pročelnica Mujkić pojasnila je kako je nova usluga dobar način za unapređenje komunikacije s građanima.

– Grad Vukovar kontakt s građanima intenzivirao je putem  redovnih primanja građana, a sada i putem nove usluge koju je lako pronaći na službenim stranicama. Kontinuirano pratimo i želimo znati što građani Vukovara promišljaju, a ovo je izvrstan način da svi projekti koji će uslijediti budu definirani upravo u suradnji s njima – rekla je Mujkić.

E-usluga “Građani predlažu” može se pronaći na službenoj stranici Grada pod kategorijom E-usluge, i to pri dnu stranice. Upućeni prijedlozi neće biti javno vidljivi, nego će oni automatski, ovisno o temi, biti proslijeđeni nadležnom upravnom odjelu na razmatranje.