Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Koprivnica

Gradnja POS-ovih kuća napreduje prema planu

1/5
Foto: Grad Koprivnica
Svaka kuća se sastoji od dvije etaže (prizemlja i kata). Dvije stambene jedinice su jednoetažne dok je jedna dvoetažna, a sve jedinice imaju zaseban ulaz izvana

Gradnja dvije stambene kuće (dvojne građevine) energetskog razreda B s ukupno šest stambenih jedinica na lokaciji „Cvjetna“ napreduju prema zacrtanom početnom planu. Agencija za društveno poticanu stanogradnju (APOS) zadužena je za provedbu gradnje kuća po programu društveno poticane stanogradnje u Gradu Koprivnici.

Vatrogasci su svakodnevno u ophodnjama gradom uz policiju Tisuću koprivničkih vatrogasaca u bitki protiv epidemije i požara

Radove je obišao gradonačelnik Mišel Jakšić s pročelnikom Upravnog odjela za gradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem te ravnateljicom APOS-a Martinom Alihodžić. Kuće je projektirala tvrtka A PLUS d.o.o. iz Koprivnice, a izvođači radova su također koprivničke tvrtke Termika Ružić i Obrt Mijatović.

Svaka kuća se sastoji od dvije etaže (prizemlja i kata). Dvije stambene jedinice su jednoetažne dok je jedna dvoetažna, a sve jedinice imaju zaseban ulaz izvana.

Više informacija o stambenim kućama na službenim stranicama APOS-a.

Procvat stanogradnje u Koprivnici Počinje gradnja novih POS-ovih kuća na lokaciji Cvjetna