Izbornik
Naslovnica Gradovi Samobor
Osvojila srebro na EP u Španjolskoj

Gradonačelnica uručila priznanje Sadei Bećirović

Foto: Samobor
Ponos ste Grada i čitave samoborske sportske zajednice. I nadalje ćemo se truditi biti podrška našim sportašicama i sportašima te ćemo sa Samoborskim športskim savezom i klubovima nastaviti raditi na poboljšanju uvjeta za rad – naglasila je gradonačelnica Škrobot

Svečani prijam u Gradskoj vijećnici organiziran je u srijedu za sjajnu samoborsku sportašicu Sadeu Bećirović, članicu Karate kluba Samobor, koja je s Hrvatskom ženskom karate reprezentacijom na 58. Europskom prvenstvu, održanom u Španjolskoj, osvojila srebrno odličje.

Iskrene čestitke na vrhunskom rezultatu najboljoj sportašici grada Samobora i Zagrebačke županije Sadei Bećirović uputili su gradonačelnica Petra Škrobot, a u ime Samoborskog športskog saveza njegov dopredsjednik Darko Šimunec, ujedno i predsjednik Karate Kluba Samobor.

– Ponos ste Grada i čitave samoborske sportske zajednice. I nadalje ćemo se truditi biti podrška našim sportašicama i sportašima te ćemo sa Samoborskim športskim savezom i klubovima nastaviti raditi na poboljšanju uvjeta za rad – naglasila je gradonačelnica Škrobot poželjevši Sadei puno uspjeha u daljnjem radu. Darko Šimunec zahvalio je Gradu na prijmu u ime Samoborskog športskog saveza i Karate kluba Samobor.

– U sportu ništa nije predvidljivo, pa ni rezultati, zbog ozljeda koje se mogu ispriječiti, no na sreću Sadea je zadržala kontinuitet i nakon prošle uspješne godine, nastavila nizati uspjehe – rekao je Šimunec. Podsjetio je kako je Sadea prošle godine na Europskom prvenstvu bila zlatna, a zlato je osvojila i na državnom prvenstvu, što ju je ove godine plasiralo u borbu za medalje i u pojedinačnoj konkurenciji, ali nažalost medalja je izostala.

– Ove nas godine čeka Svjetsko prvenstvo u Budimpešti i vjerujem da je Sadea veliki kandidat za ekipnu i pojedinačnu medalju – rekao je Darko Šimunec. Sadea Bećirović zahvalila je na prijmu i čestitkama.

– Ovog puta vratila sam se sa srebrom, nije zlato kao prošle godine, ali to je jedan veliki uspjeh i nadam se da će sljedeći put opet biti zlato. Idemo dalje prema novim uspjesima – poručila je Sadea Bećirović, kojoj je uz priznanje za ostvarene vrhunske rezultate pripala i novčana nagrada.

SAMOBOR Preuređeno i modernizirano reciklažno dvorište u Hrastinskoj SAMOBOR Sanira se klizište na Falašćaku i Galgovu Iz EU fondova za sanaciju je odobreno oko 200.000 eura Počela obnova mosta preko Gradne u ulicama Milakovićeva – Mlinska zbog šteta nastalih u potresu