Izbornik
Naslovnica Gradovi Split
Muzej grada Splita

Gradonačelnik otvorio izložbu 'Splitski grbovi – kameni grbovi'

Izložba 'Splitski grbovi - kameni grbovi' otvorena je u Muzeju grada Splita
1/2
Foto: Grad Split
Autorica izložbe je Elvira Šarić Kostić, a o postavu i popratnom katalogu govorili su i akademik Nenad Cambi te recenzent Arsen Duplančić

U sklopu manifestacije Noć muzeja splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara otvorio je izložbu 'Splitski grbovi – kameni grbovi' u Muzeju grada Splita autorice Elvire Šarić Kostić te rekao kako ovakve prigode svjedoče o živoj baštini koju moramo proučavati i njegovati, priopćili su iz gradske uprave.

Andro Krstulović Opara SPLITSKI se GRADONAČELNIK POVUKAO Privatnim iznajmljivačima paušal za sada neće poskupjeti

Čestitao je autorici izložbe, kao i ravnateljici Muzeja grada Splita Branki Brekalo i cijelom timu zaposlenika koji su vrijedno radili na pripremi i ostvarenju ovog događaja. 

Foto: Grad Split

Na pomoći i podršci zahvalila se i autorica Šarić Kostić, a ravnateljica Branka Brekalo naglasila je važnost zajedništva koje je i u ovom slučaju stvorilo izvrsnost. O postavu i popratnom katalogu govorili su i akademik Nenad Cambi te recenzent Arsen Duplančić. 

Prije otvaranja izložbe u Muzeju grada, gradonačelnik je sa suradnicima obišao i Galeriju umjetnina u društvu ravnatelja Branka Franceschia, a potom i izložbu slikara Željka Bubala „50 mijena“ u Staroj gradskoj vijećnici. 

Park šume Marjan Splitsko Gradsko vijeće "Park šuma Marjan mogla bi ostati golet"