Izbornik
Naslovnica Gradovi Senj
Briga o najmlađima

Gradonačelnik Senja u povodu blagdana darivao učenike

Sanjin Rukavina
Foto: Grad Senj
Učenici PŠ Krasno također su dobili prigodne darove i učitelji novo računalo za svakodnevni rad

U prigodi nadolazećih blagdana, gradonačelnik grada Senja Sanjin Rukavina sa suradnicima je posjetio matičnu školu Senj i područne škole Vratnik i Krasno. Tom je prigodom svakog učenika darovao prigodnim darom te je učenicima i njihovim roditeljima zaželio sretan Božić i svako dobro u novoj 2018. godini.

U PŠ Vratnik učiteljica i učenici su gradonačelnika, njegove suradnike, ali i svoje roditelje dočekali lijepim, blagdanskim programom. I u matičnoj su školi učenici s ushićenjem primili darove i zamolili da im pomogne u još nekim njihovim budućim aktivnostima.

"Uvijek ćemo voditi računa o najmlađim stanovnicima. Vaš osmijeh, draga djeco, najljepši je ukras našeg Grada“, rekao je Rukavina izrazivši spremnost na pomoć školi i djeci te nastavio put prema PŠ Krasno.

Učenici i učitelji ove škole također su dobili prigodne darove i novo računalo za svakodnevni rad. Ovim je Grad Senj, na čelu s gradonačelnikom Sanjinom Rukavinom, pokazao da misli i brine o onima na kojima svijet ostaje, priopćili su iz Grada Senja.