Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
8. KUP GRADA SENJA

Mladež DVD-s San Marino – Novi Vinodolski s tri prva mjesta uvjerljivo najbolja

1/9
Foto: Grad Novi Vinodolski
Natjecanje je održano na nogometnom igralištu Pod Nehajem i na Senjskoj Veloj Placi

U Senju je u organizaciji DVD-a Senj, a uz potporu Grada Senja, JVP Grada Senja i VZ-a Grada Senja održan 8. Kup Grada Senja – vatrogasno natjecanje djece i mladeži. Na natjecanju je nastupilo 45 ekipa iz sam županija Lijepe Naše, prenijeli su iz Grada Novi Vinodolski.

Novi vinodolski Komunalni redari dobili još dva vozila

Natjecanje je održano na nogometnom igralištu Pod Nehajem i na Senjskoj Veloj Placi po vrlo dobrim vremenskim uvjetima. Iako je konkurencija bila jaka, najviše znanja i umijeća prezentirala je vatrogasna mladež iz Novog Vinodolskog. DVD San Marino – Novi Vinodolski bio je najuspješniji u sve tri kategorije u kojima su imali predstavnike, a ženska i muška mladež pokazali su i najviše spretnosti u Vatrogasnim igricama. U kategoriji Mladež muška Novljani su bili prvi ispred DVD-a Sušak i DVD-a Zlobin, kod mladeži ženske cure iz Novog Vinodolskog osvojile su prvo mjesto ispred DVD-a Delnice i DVD-a Kaštel Gomilica. U kategoriji Djeca muška prvo mjesto DVD San Marino – Novi Vinodolski, drugo DVD Vrata, treće DVD Delnice, u kategoriji Djeca ženska najbolje su bile djevojčice iz DVD-a Vrbovsko ispred DVD-a Sušak i DVD-a Škrljevo.

Iako su svi članovi DVD-a Senj dali svoj doprinos u realizaciji natjecanja posebno treba istaknuti voditelja senjske vatrogasne mladeži Juricu Smojvera koji je idejni i provedbeni vođa ovog projekta. Svake godine domaćini prirede neku posebnost, a ove godine to su bile ruže za djevojčice i djevojke iz pobjedničkih ekipa u ženskim kategorijama.

Prilikom podjele pehara i diploma domaćini su pozvali sve ekipe da posjete Kulu Nehaj, ali i da ponovno dođu u Senj na 9. Kup Grada Senja 2020. godine.

karate klub metković Iva danas brani boje Hrvatske na Prvenstvu Balkana