Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
Novi vinodolski

Komunalni redari dobili još dva vozila

Foto: Grad Novi Vinodolski
Osim nadopunjenog voznog parka podršku će u ljudskim resursima dati Grad Zagreb tako da će tijekom turističke sezone poslati dvojicu komunalnih i dvojicu prometnih redara

Grad Novi Vinodoski ovih je dana dobio dva nova vozila za potrebe komunalnog redarstva. RB Auto iz Rijeke, zbog dugogodišnje uspješne suradnje donirao je Gradu Daciu Logan karavan vrijednu 50 tisuća kuna. Ključeve je gradonačelniku Velimiru Piškuliću uručio direktor RB Auta Robi Butorac, priopćili su iz gradske uprave.

investicija U Novom Vinodolskom započela gradnja novog Doma zdravlja

Za još bolju mobilnost pobrinuo se Luka Matušić ispred tvrtke “Moto Matušića” zahvaljujući mopedu Piaggio s kojim će komunalni redari biti znatno prisutniji u mjestima širom područja Grada Novog Vinodolskog.

Osim nadopunjenog voznog parka podršku će u ljudskim resursima dati Grad Zagreb tako da će tijekom turističke sezone poslati dvojicu komunalnih i dvojicu prometnih redara.

- Imamo intenzivnu i kvalitetnu suradnju sa Zagrebom kroz razne segmente. Razgovarao sam s gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem i dogovorili suradnju i po pitanju komunalnog redarstva. Nismo zadovoljni komunalnim redom u gradu, pogotovo kad je riječ o ponašanju pojedinaca vezano uz odlaganje otpada. Uz naša četiri redara, imat ćemo i četiri zagrebačka i siguran sam da će se povećati efikasnost redara. Tome će pripomoći i Dacia i novi moped u našem voznom parku - zaključio je gradonačelnik Velimir Piškulić.

Gradonačelnici Bjelovara i Čazme dogovorili suradnju o korištenju bjelovarskog hostela Od ovog ljeta i mali Čazmanci ljetovat će u Novom Vinodolskom za 120 kuna po danu