Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
Našički Gradski savjet mladih održao prvi "Doručak s gradonačelnikom"

Gradska vlast iz prve ruke čula koji problemi muče mlade Našičane

1/2
Foto: Grad Našice
Mlade treba približiti politici i reći ono temeljno, kako je politika jedna od najčasnijih poslova, a to proizlazi iz toga da je to rad za zajednicu, rad za opće dobro, rekao je gradonačelnik Kašuba

Gradski savjet mladih Grada Našica održao je prvi "Doručak s gradonačelnikom" na kojem su mladi i predstavnici organizacija i udruga mladih iznijeli svoje ideje i probleme gradonačelniku Krešimiru Kašubi kako bi zajednički djelovali na poboljšanju kvalitete života mladih u tom gradu.

NAJUSPJEŠNIJI U OSIJEKU I ŽUPANIJI ZA 2020. "Ponosni smo na sve naše sportaše"

Veliki odaziv

Na "Doručku s gradonačelnikom" okupio se velik broj predstavnika i članova našičkih udruga mladih, a predsjednica Gradskog savjeta mladih Ines Resler izrazila je zadovoljstvo velikim odazivom.

– Gradski savjet Grada Našica i gradonačelnik Krešimir Kašuba razgovarali su kako bi bilo dobro povezati sve mlade i predstavnike udruga i organizacija mladih na neformalnom druženju, na kojem će se donijeti konkretni zaključci po pitanju ideja, prijedloga i eventualnih problema u Gradu koji se tiču mladih. Drago mi je da je danas ovdje puno mladih i što su ovdje i izvršna vlast, odnosno gradonačelnik te gradski vijećnici, tako da će iz prve ruke moći vidjeti koji su problemi mladih – izjavila je Ines Resler.

SUFINANCIRANJE POSLOVANJA U ZRAČNOM PROMETU ZLO-u potpora Županije od milijun kuna

Brojna pitanja

Gradonačelnik Krešimir Kašuba također je izrazio veliko zadovoljstvo inicijativom našičkog Gradskog savjeta mladih.

– Jako mi je važno u interakciji s mladima čuti njihove ideje, ali i pritužbe. Mlade treba približiti politici i reći ono temeljno, kako je politika jedna od najčasnijih poslova, a to proizlazi iz toga da je to rad za zajednicu, rad za opće dobro. Ovo je jedno od prvih ovakvih događanja i siguran sam da smo započeli jedan projekt koji neće uvijek biti na istoj lokaciji. Sljedeća lokacija koju ću predložiti bit će Gradska vijećnica. Želim mlade ugostiti u Gradu Našicama, želim im približiti sam ambijent, ali prije svega i način funkcioniranja Grada – poručio je našički gradonačelnik Krešimir Kašuba.