Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
NAJUSPJEŠNIJI U OSIJEKU I ŽUPANIJI ZA 2020.

"Ponosni smo na sve naše sportaše"

Foto: Osječko-baranjska županija
Sportaši su promotori i ambasadori svoga kraja

Športska zajednica Osječko-baranjske županije i Zajednica športskih udruga Grada Osijeka organizirali su svečano proglašenje najuspješnijih sportaša i sportskih kolektiva u Osijeku i županiji za 2020. Nastavljena je tako tradicija duga 63 godine.

SUFINANCIRANJE POSLOVANJA U ZRAČNOM PROMETU ZLO-u potpora Županije od milijun kuna

– Ponosni smo na sve naše sportaše, a imamo ih puno, od najmlađih do najviših kategorija po uzrastu, od amaterskih do profesionalnih i na svjetskoj razini koje koristimo i kao promotore i ambasadore naše županije, Slavonije i Baranje, na čemu smo im zahvalni.

Osječko-baranjska županija sa Zajednicom podupire sve sportaše gradnjom sportske infrastrukture i financiranje njihovih aktivnosti, no najveća zasluga je upravo na njima – kazao je župan Ivan Anušić.

Osječki gradonačelnik Ivan Radić čestitao je svim sportašima i sportašicama, kao i svim trenerima i sportskim djelatnicima koji su doprinijeli velikim uspjesima sporta na ovom području.

Projekt Regionalnog distribucijskog centra za voće i povrće Gradnja RDC-a u punom jeku, završetak prije ugovorenog roka

– Jedan od tih uspješnih sportaša je i Aurel Benović koji je na Svjetskom gimnastičkom kupu u Osijeku ostvario izvrstan rezultat, a to je dokaz da je Osijek grad sporta i vrhunskih sportaša. I u budućnosti sportaši će imati podršku Grada, a nastavit ćemo i njegovati partnerski odnos u organizaciji europskih i svjetskih natjecanja.

Sve ćemo popratiti i odgovarajućom infrastrukturom, koje smo se dotaknuli i u Strategiji razvoja sporta Grada Osijeka 2020. – 2030., a sve kako bismo i dalje razvijali generacije uspješnih sportaša – rekao je Radić.