Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica 56 pregleda
Godišnji remont

Gradski bazeni 'Cerine' u novom ruhu

Bazeni Cerine
Foto: Grad Koprivnica
Izvršena su i laboratorijska ispitivanja Zavoda za javno zdravstvo te su dobiveni pozitivni rezultati

Za vrijeme redovnog godišnjeg remonta Gradskih bazena 'Cerine' koji je trajao deset dana, izvršen je sveobuhvatan zahvat na cijeloj građevini i sustavima (bazenska tehnika, termo – tehnička oprema i instalacije, strojarska oprema), obavljeni su servisi od strane ovlaštenih servisera na termotehničkom postrojenju i postrojenju bazenske tehnike, kompletno čišćenje i dezinfekcija bazenskih prostora i školjki bazena, kanalnog i klimatizacijskog sustava te je izvršena zamjena dotrajalih dijelova i opreme.

- Svi navedeni radovi izvršeni su u skladu sa zahtjevima za siguran daljnji rad postrojenja i funkcionalnost svih ključnih čimbenika za pružanje usluga korisnicima bazena - kažu iz gradske uprave.

Također su izvršena laboratorijska ispitivanja od strane Zavoda za javno zdravstvo te su dobiveni pozitivni rezultati, a kvalitetu vode građani će moći pratiti i na web stranici.

Prvi radni dan bazenskog dijela nakon remonta je 22. rujna kada će bazen raditi prema redovitom radnom vremenu kao i do sada, svaki dan od 8 do 22 sata.