Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Rok za izgradnju/rekonstrukciju je dvije godine od dana sklapanja ugovora o osnivanju prava građenja

Gradski vijećnici jednoglasno donijeli odluku o gradnji studentskog doma u Kampusu u sklopu Sveučilišta Sjever

Gradski vijećnici jednoglasno donijeli odluku o gradnji studentskog doma u Kampusu u sklopu Sveučilišta Sjever
1/3
Foto: Grad Koprivnica
Za pravo građenja na nekretnini postignuta je godišnja naknada u iznosu od 36.001 kuna, a pravo građenja osniva se na 33 godine, što je u konačnici naknada u iznosu od 1.188.033 kune

Na današnjoj 22. sjednici Gradskog vijeća donijeta je odluka o tome tko će graditi studentski dom u sklopu Sveučilišta Sjever.

Odluka u utorak Zagrebačka tvrtka gradi studentski dom

Radi se o tvrtki ISTO student d.o.o. iz Zagreba koja je dobila pravo građenja na čestici na kojoj se nalazi zgrada površine 1111 kvadratnih metara.

Smještajni kapacitet budućeg studentskog doma mora imati minimalno osamdeset ležajeva uz obvezno osiguranje četiri ležaja sa svom popratnom infrastrukturom za studente s invaliditetom.

Rok za izgradnju/rekonstrukciju objekta javne namjene s pripadajućim sadržajima i ishođenje uporabne dozvole je dvije godine od dana sklapanja ugovora o osnivanju prava građenja.

Dan Učiteljskog fakulteta Studentski dom u Petrinji u fazi je projektiranja

Za pravo građenja na nekretnini postignuta je godišnja naknada u iznosu od 36.001 kuna, a pravo građenja osniva se na 33 godine, što je u konačnici naknada u iznosu od 1.188.033 kune.