Izbornik
Naslovnica Gradovi Labin
Labin

Gradsko vijeće mladih i Savjet mladih u posjetu predsjednici RH

Posjet Uredu predsjednice
1/2
Foto: Grad Labin
U Uredu je održan Dan otvorenih vrata na temu „Za ljepšu našu“, s naglaskom na gospodarenje otpadom koje nas, uz ekologiju, kružno gospodarstvo i recikliranje, uvijek iznova suočava s izazovom djelotvorne zaštite prirode i ljudskog zdravlja

U organizaciji Grada Labina, Labin Zdravog grada i Savjeta mladih Grada Labina učenici Gradskog vijeća mladih i Građanskog odgoja i obrazovanja osnovnih škola Matije Vlačića i „Ivo Lola Ribar“, srednje škole "Mate Blažine" te članovi Savjeta mladih Grada Labina posjetili su Ured predsjednice Republike Hrvatske. 

Foto: ilustracija

Tamo se održao Dan otvorenih vrata na temu „Za ljepšu našu“, s naglaskom na gospodarenje otpadom koje nas, uz ekologiju, kružno gospodarstvo i recikliranje, uvijek iznova suočava s izazovom djelotvorne zaštite prirode i ljudskog zdravlja kao temeljnim pitanjima ljudske egzistencije i budućnosti.

Uz statističke podatke, Predsjednica Republike je naglasila kako je potrebno da i našu zemlju zaštitimo od onečišćenja otpadom. Predsjednica je izrazila priznanje svim organizacijama, tvrtkama, školama i skupinama građana koji svakodnevno ulažu velike napore kako bi se očuvala priroda i djelotvorno zaštitio naš okoliš. 

Labin Labin Uskoro počinje obnova rudarskog tornja