Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Počinje danas

Hidrogimnastika i korektivne vježbe za umirovljenike u vodi na bazenima Cerine

Foto: Grad Koprivnica
Uz kupnju ulaznice za bazen 2 sata (17 kuna) u prijepodnevnom terminu gradski bazeni Cerine pripremili su program korektivnih vježbi u vodi za umirovljenike. Termini za to su u utorak i četvrtak od 9:30 do 10:00 sati  i od 11:30 do 12:00 sati, a voditelj programa je Dalija Škapul

Od srijede, 4. prosinca ponovo kreće program Hidrogimnastike na bazenima Cerine uz vodstvo stručnog trenera Dalije Škapul. Termini hidrogimnastike su srijedom i petkom od 18:00 do 19:00 sati, prenijeli su iz Grada Koprivnice.

Radovi Stiže Aglomeracija vrijedna pola millijarde kuna

Hidrogimnastika odnosno vježbanje u vodi, neizostavan je dio svake hidroterapije čime pokazuje svoju važnost u liječenju i prevenciji kroničnih ili akutnih stanja kralježnice. Zbog smanjenog opterećenja na zglobove pridonosi olakšanim pokretima, čime se postiže bolji učinak terapijskih vježbi, a smanjuje rizik od ozljeda. Tijekom treninga, sklop vježbi usmjeren je na određeni problem ili slabu točku pojedinca s nastojanjem da se facilitiraju potrebite skupine mišića i  aktiviraju centri u mozgu odgovorni za date procese i aktivnosti u tijelu. Promotivna cijena mjesečnog programa iznosi 154 kune.

Uz kupnju ulaznice za bazen 2 sata (17 kuna) u prijepodnevnom terminu gradski bazeni Cerine pripremili su program korektivnih vježbi u vodi za umirovljenike. Termini za to su u utorak i četvrtak od 9:30 do 10:00 sati  i od 11:30 do 12:00 sati, a voditelj programa je Dalija Škapul.

Radovi Nova stambena zona s gradilištima

Program se odvija u rekreacijskom bazenu. Namijenjen je svima koji imaju potrebu za rekreacijskim ili rehabilitacijskim vidom korektivnog vježbanja u vodi. Voditelj provodi korektivne vježbe za poboljšanje općeg stanja koje djeluju iznimno povoljno na lokomotorni sustav poboljšavajući i povećavajući mišićnu snagu, izdržljivost i opseg pokreta s mnogo manje opterećenja na same zglobove te poboljšavaju balans i ravnotežu.