Izbornik
Naslovnica Gradovi Bakar 21 pregleda
Vikend u Bakru

Humanitarna modna revija za djecu iz Doma za nezbrinutu djecu 'Ivana Brlić Mažuranić'

Humanitarna modna revija
Foto: Grad Bakar
Ulaz na manifestaciju neće se naplaćivati, a posjetitelji koji su u mogućnosti da pomognu svojim donacijama, moći će to učiniti ako iskoriste donatorske kutije, koje će za tu priliku biti postavljene na ulazu u salu

U Bakru će se u nedjelju, 5. studenog, u Domu kulture "Matija Mažić" s početkom u 18 sati održati humanitarna manifestacija "Kids fashion show" u organizaciji udruge "La bamba".

Program kao i prošle godine započinje modnom revijom uz voditeljicu programa Sandu Radiković, a crvenim tepihom će prošetati manekeni "BALB FASHION TEAM-a", priopćili su iz Bakra.

Gledatelji će, osim u modnoj reviji, moći uživati i u pjevačkim nastupima Eme Ignjić i Dore Demark te u plesnom performansu poznate plesne grupe FLAME.

Svi prisutni imati će priliku i dobro se zabaviti uz "Klaun show" poznate i omiljene klaunice Karmelino i Nina koje su pripremile interaktivnu predstavu za posjetioce.

Ulaz na manifestaciju neće se naplaćivati, a posjetitelji koji su u mogućnosti da pomognu svojim donacijama, moći će to učiniti ako iskoriste donatorske kutije, koje će za tu priliku biti postavljene na ulazu u salu.

Ovom manifestacijom pomaže se djeci smještenoj u Domu za nezbrinutu djecu "Ivana Brlić Mažuranić" u Lovranu i Rijeci.