Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Likovna radionica zajednice Sveta Ana

Izložba koja donosi spoj talenta i kreativnosti

NA IZLOŽBI su predstavljena djela nastala na radionici u Supetru
Foto: Vinkovci

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci otvorena je izložba dječjih i umjetničkih radova nastalih tijekom 28. Likovne radionice Centra za pružanje usluga u zajednici Sveta Ana Vinkovci. Radionica je i ove godine održana u Supetru na Braču, u njihovu odmaralištu, a na njoj je sudjelovalo pet umjetnika, i to Mario Matoković, Vjekoslav Filipović, Iva Muškić, Ana Čolaković te Marko Šošić, njihov umjetnički voditelj.

– Izložba predstavlja nevjerojatan spoj talenta i kreativnosti članova naše zajednice koji u suradnji s umjetnicima pokazuju što mogu i na najljepši način oslikaju što vide oko sebe. Ovo je prilika da im čestitamo na njihovu radu i kreativnosti, ali isto tako da napomenemo kolika je umjetnost bitna kao sredstvo izražavanja i povezivanja – rekao je zamjenik gradonačelnika Vinkovaca Josip Romić.

Ledena bajka Advent u Vinkovcima i ove godine prepun događanja Vinkovačka Ledena bajka posjetitelje ostavlja bez daha PRED VINKOVCIMA je još jedna plodna godina i grad će napredovati u svakom pogledu, što će svakako osjetiti i sami građani, istaknuo je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić vinkovci Vinkovci u 2024. godinu ulaze s povijesnim i rekordnim proračunom Zgrada Galerije Slavko Kopač zasjat će u svom punom sjaju Galerija Slavko Kopač Započinje obnova zgrade ljepotice iz 18. stoljeća