Izbornik
Naslovnica Gradovi Mursko Središće
USPJEŠNA TVRTKA IZ MURSKOG SREDIŠĆA

Izvoze 80 posto proizvoda na sve kontinente

Foto: IAF
Tvrtka nudi kompletnu uslugu planiranja, konstruiranja, izrade tehničke dokumentacije, pripreme proizvodnje, kontrole i montaže

Tvrtka IAF d.o.o. iz Murskog Središća izvozi čak 80 posto svojih proizvoda. Specijalizirala se za razvoj i proizvodnju tlačne opreme poput reaktora, destilacijskih kolona, cijevnih izmjenjivača topline, tlačnih spremnika.

POTPISAN UGOVOR SA STRABAGOM O OBNOVI 3800 METARA PROMETNICA Kutina i ŽUC obnavljaju 4 dionice županijskih cesta

Proizvodi te tvrtke koriste se u kemijskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj, papirnoj industriji. Dio asortimana čine i dekorativni metalni proizvodi, a nude i usluge strojne obrade metala. Investirano je u strojeve za kutno i kružno savijanje limova, CNC obradne centre, CNC tokarske strojeve i svu potrebnu opremu za bravarsku montažu i zavarivanje. Imaju mogućnost obrade i dizanja tereta do 16 tona i veličine 20 puta šest metara.

– Dugogodišnja tradicija, visoki standardi kvalitete, znanje i iskustvo naših radnika, te fleksibilnost u prilagođavanju promjenama na tržištu i zahtjevima kupaca čine nas jednom od vodećih hrvatskih tvrtki u tom području proizvodnje – navode u tom poduzeću koje ima certifikate sustava kvalitete prema europskim normama EN, kao i američki sustav ASME.

Veliki planovi u najsjevernijem hrvatskom gradu rudara Šetnica postala prava atrakcija, u planu je i viseći pješački most preko rijeke Mure

Znatan dio proizvodnog programa čine posude pod tlakom prema Pravilniku o tlačnoj opremi i europskoj direktivi PED 2014/68/EU. Za potrebe izrade posuda pod tlakom ishodili su i certifikate. Proizvodima tvrtke iz Murskog Središća, gdje se njezin proizvodni pogon prostire na oko 1800 četvornih metara, opremljeni su brojni industrijski pogoni diljem Europe. Proizvodi su, vele, instalirani na svim kontinentima.