Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
Ulica kardinala Stepinaca

Jedna od najzapuštenijih ulica u Dubrovniku zasjala u novom ruhu

1/8
Foto: Grad Dubrovnik
Radovi koji su trajali sedam mjeseci obuhvaćali su gradnju kolektora oborinske odvodnje, rekonstrukciju javne rasvjete, uređenje nogostupa, izmjenu dijela vodoopskrbnog cjevovoda i asfaltiranje same ulice

Nakon što je Grad Dubrovnik u potpunoRadovi koji su trajali sedam mjeseci obuhvaćali su gradnju kolektora oborinske odvodnje, rekonstrukciju javne rasvjete, uređenje nogostupa, izmjenu dijela vodoopskrbnog cjevovoda i asfaltiranje same ulicesti riješio oborinsku odvodnju u Vukovarskoj ulici na red je došla jedna od najzapuštenijih ulica u gradu, Ulica kardinala Stepinca.

projekt modernizacije Kazalište Marina Držića dobilo još 150.000 kn za rasvjetu

Uz navedeno, a sukladno suradnji Grada Dubrovnika i HEP-a, izmijenjen je dio nadzemnih instalacija koje su položene u trasu ceste, dok je T-com kroz ovu investiciju u potpunosti obnovio svoju mrežu. Konačnom realizacijom ovog projekta riješena je još jedna od potpuno zapuštenih ulica u gradu Dubrovniku.

Ovime Grad ne prestaje s ulaganjima u gradnju sustava oborinske odvodnje. U planu su projekti odvodnje u Gružu, u Ulici Andrije Hebranga od spoja s Kunskom ulicom do kružnog toka i ispusta u gruški akvatoriji te na Montovjerni u Ulici Marka Marojice, od novog parkirališta vrtića Palčica pa navedenom ulicom sve do Batale i ispusta u more. Oba ova projekta predana su na ishođenje građevinske dozvole.

Sedam uređaja na stupu Orlando otkriven, monitoring se nastavlja

Projekt u Ulici kardinala Stepinca bio je vrijedan 7,1 milijun kuna bez PDV-a, radove je izvodila tvrtka Strabag.