Izbornik
Naslovnica Gradovi Split
zahvala od grada

Jedriličarski klub Mornar proslavio svoj 70. rođendan

Obitelj i prijatelji u JK Mornar prate nastup Tončija Stipanovića na Olimpijskim igrama
1/4
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Na svečanosti su uručena priznanja za dugogodišnje članstvo, izuzetne sportske rezultate i promociju kluba u svijetu te doprinos u unaprjeđenju kluba

Jedriličarski klub Mornar jučer, 28. studenog, je svečanom sjednicom proslavio svoj 70. rođendan.

U ime Grada Splita čestitke ovoj velikoj jedriličarskoj obitelji uputila je zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović Tomaš: "Sport i jedrenje naš su zaštitni znak za koji su zaslužne mnoge generacije i u čemu 70 godina Mornara ima izniman doprinos. Na tome vam velika hvala. Bit ćemo i dalje uz vas i davati vam maksimalan vjetar u leđa."

Foto: Grad Split

Predsjednik JK Mornar Lenko Jakelić u svom se govoru zahvalio Gradu Splitu, Splitskom savezu športova, Hrvatskom jedriličarskom klubu i Olimpijskom odboru na uspješnoj suradnji za dobrobit kluba te istaknuo kako je već sedam desetljeća Mornar drugo ime za mladost.

Na svečanosti su uručena priznanja za dugogodišnje članstvo, izuzetne sportske rezultate i promociju kluba u svijetu te doprinos u unaprjeđenju kluba.

Anđela Mužinić heroina hrvatskog paraolimpizma I Anđela Mužinić dobiva svoju brončanu ploču na šetnici Grad Split bespovratna sredstva Poduzetnici početnici, prijavite svoje inovativne ideje!