Izbornik
Naslovnica Gradovi Slavonski Brod
Prijam za prvake

Kajakaši i kanuisti promoviraju grad Slavonski Brod po Europi i svijetu

Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara u gradskoj je vijećnici primio kajakašice i kajakaše koji su na prvenstvu Hrvatske u Zagrebu ostvarili sjajne rezultate
1/2
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara u gradskoj je vijećnici primio kajakašice i kajakaše koji su na prvenstvu Hrvatske u Zagrebu ostvarili sjajne rezultate. Kajak kanu klub Marsonia obranio je prošlogodišnje naslove ekipnih prvaka države u kategorijama kadeta, mlađih juniora i juniora, a seniori su doprvaci.

– Jedan od naših temeljnih ciljeva jest u što boljem svjetlu promovirati naš grad Slavonski Brod. Imamo desetak reprezentativaca koji putuju po Europi i svijetu. Moram zahvaliti i Gradu na fantastičnim uvjetima – rekao je trener Marko Lipovac.

Gradonačelnik Duspara čestitao je uspješnim mladim kajakašicama i kajakašima i poželio im uspjeh u daljnjim natjecanjima.

U sklopu projekta "Ljeto u Brodu" organizirana je besplatna škola kajaka za najmlađe Brođane. 

storyeditor/2024-08-09/miran_2.jpg Grad Bjelovar uručio je Miranu 10.000, a treneru Bošnjaku 3000 eura Slavlje u Bjelovaru – brončani Miran Maričić dočekan kao heroj storyeditor/2024-08-09/smz_b_slager_buduci_centar_komepetncije_tehnicke_skole_sisak_foto_sisacko_moslavacka_zupanija.jpg Najveći interes budući srednjoškolci pokazali su za tehničke smjerove Regionalni centar kompetentnosti podiže standard obrazovanja storyeditor/2024-08-09/Vijenci_2.jpg Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti "Branitelji nisu mrtvi, oni su naša živa baština koju poštujemo"