Izbornik
Naslovnica Gradovi Hvar 80 pregleda
Sjećanje na žrtve Vukovara

Kolona sjećanja održat će se sutra u Jelsi s početkom u 18 sati

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Udruga hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata ogranka Jelsa

Udruga hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata - Ogranak Jelsa, poziva na sudjelovanje u "Koloni sjećanja" koja će se održati u Jelsi u četvrtak 17. 11. 2016. s početkom u 18,00 sati. "Kolona sjećanja" održava se na inicijativu Ogranka, u suradnji svih župa Križonoša te križonišama koji će svaki krenuti iz svojih župa prema već dogovorenom rasporedu i u 18,00 sati sastati se ispred župne crkve u Jelsi.

Zajednička "Kolona sjećanja" krenut će prema Biskupskom svetištu Gospe od Zdravlja na Račiću, gdje će se održati Sveta Misa za sve stradale i poginule branitelje, sa posebnim pijetetom prema žrtvama Vukovara, Škabrnje i ostalih mjesta stradalnika Domovinskog rata.

U pozivu se ističe da bi se nazočnošću svih pozvanih pokazalo veliko jedinstvo i suosjećanje lokalnih zajednica te cijelog otoka Hvara prema svim žrtvama Domovinskog rata. S pozdravom, "S Hrvatskom u srcu",  poziv je potpisao predsjednik UHBDDR-Ogranka Jelsa, Ivo Grgičević, a sve informacije zainteresirani mogu dobiti na broj: 991 405 66 98 - Teo Sarjanović.