Izbornik
Naslovnica Gradovi
"Ljeto kod bana" od 21. do 30. srpnja

Koncerti, filmovi, stand-up nastupi, kokteli i kviz, a za najmlađe mini olimpijada

Ove godine pripremili smo i Kino kod bana, u kojem će se dva dana moći uživati u kinoprojekcijama pod zvjezdanim nebom
Foto: Zaprešić

– Stiglo nam je dugo toplo ljeto, a s njim i vesela ljetna druženja kod bana – kažu u Turističkoj zajednici Grada Zaprešića i pozivaju građane i goste da im se pridruže u manifestaciji "Ljeto kod bana" od 21. do 30. srpnja. U Novim dvorima bana Jelačića ponudit će, kažu, zabavu uz sjajne svirke, kino na otvorenome, stand-up i vodeni park za najmlađe.

– Ljetne novodvorske večeri otvaramo tulumom za Z generaciju koji ne smiješ propustiti jer nam stiže Z++, a nastavljamo fenomenalnim glazbenim lineupom uz Cubismo, Songkillerse, ABBA Real Tribute band i urbani zvuk naših sjajnih DJ majstora. Cijelu priču začinit ćemo standardno dobrom klopom i pivom, koktelima i drugim osvježavajućim pićima koja zovu na ljetna druženja kod Vršilnice. Ove godine pripremili smo i Kino kod bana, u kojem će se dva dana moći uživati u kinoprojekcijama pod zvjezdanim nebom, a najmlađe posjetitelje očekuje nezaboravna zabava na mini olimpijadi i u vodenom parku! – nabrajaju u Turističkoj zajednici.

Ulaz je besplatan. U petak u 21 sati je GEN Z party: Z++, a dan kasnije, 22. srpnja u 1 sat, na rasporedu je Latino night: Cubismo. U nedjelju 23. srpnja u 20 sati na programu je Beer Sunday: Pub Quiz Night + DJ Trash Party, u ponedjeljak Wine & Cheese Monday: DJ Relax Party, u utorak "Kino kod bana" s filmovima "Legenda o medvjedu" i "Jedi, moli, voli".

U srijedu je također večer uz filmove "Kralj lavova" i "Zvijezda je rođena". U četvrtak je Summer Cocktails Party & Games, uz koktele i zabavu te koktelske igre i odličnu glazbu DJ-a.

U petak 28. srpnja koncert će u 21 sati održati Songkillersi, a subota je rezervirana za ABBA Real Tribute Band. Naposljetku, posljednje večeri u nedjelju 30. srpnja na rasporedu su Stand up show & DJ by Marina Orsag i Studio smijeha. Tijekom dana 22. i 23. srpnja organizirat će se dječje zabavne igre, a za svu djecu od 7 do 12 godina TZ Zaprešić organizira mini olimpijadu ususret sljedećoj olimpijskoj godini! Za vikend 29. i 30. srpnja od 10 do 20 sati bit će postavljen vodeni park za klince.

ŽUPANIJA je iznjedrila prepoznatljive natjecatelje, neki su godinama bili na tronu Mladi orači pokazali kako se lijepo može preorati parcela "Oračkim vještinama podučio me je pokojni dida. Ponosan sam na to" VELIKIM ciklusom energetske obnove zgrada u javnom sektoru na energentima je ušteđeno oko 37 milijuna kuna, a nakon prvog ciklusa počinje drugi ciklus ulaganja u zdravstveni sustav Energetska obnova bolnice Završen najveći ciklus ulaganja u zdravstveni sustav UGOVOR o darivanju zemljišta na kojem će se graditi sušionica u virovitičkoj gradskoj upravi potpisali su župan Igor Andrović i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin Razvoj gospodarstva i poljoprivrede Osigurano zemljište za gradnju sušionice povrća