Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Atletski klub i Grad najavili važnu utrku

Koprivnica organizira prvi polumaraton, očekuje se više od 500 trkača

Foto: Robert Mihaljević
Potkraj prošlog tjedna već je bilo više od 300 prijava za polumaraton, a natjecatelji zasad stižu iz Hrvatske, Slovenije i Makedonije

Prvi koprivnički polumaraton održat će se u subotu 18. svibnja, najavili su iz Atletskog kluba Koprivnica i pokrovitelja utrke, Grada Koprivnice. Predsjednica Atletskog kluba Sonja Rušak napominje da će se održati dvije utrke: jedna na 21 kilometar i utrka građana od 5 km. Start i cilj obiju utrka bit će na središnjem Zrinskom trgu gdje će se u 13 sati održati i proglašenje najboljih natjecatelja.

varaždin Otvoren drugi najveći skate park u Hrvatskoj

Pripremljene su nagrade za najbolje po dobnim kategorijama, kao i za najmlađeg i najstarijeg natjecatelja i natjecateljicu te za najbržeg Koprivničanca i Koprivničanku. Predsjednica AK istaknula je da se svi zainteresirani mogu prijaviti putem internetske stranice stotinka.hr, a prijave su moguće do samog dana utrke.

– Sigurna sam, poznavajući rad Atletskog kluba Koprivnica koji je već organizirao nekoliko značajnih utrka, da će organizacijski ovaj događaj biti odrađen na nivou i da ćemo se svi ponositi njime – kaže predsjednica Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević koja zahvaljuje Atletskom klubu na trudu i angažmanu i Gradu Koprivnici na financijskoj potpori.

Special Power League U Puli održan 3. turnir nogometne lige za djecu s teškoćama u razvoju

Potkraj prošlog tjedna već je bilo više od 300 prijava za polumaraton, a natjecatelji zasad stižu iz Hrvatske, Slovenije i Makedonije. Za utrku od 5 km namijenjenu i rekreativcima zasad je nešto više od 100 prijavljenih. S obzirom na to da su prijave moguće ovaj i idući tjedan, organizatori na utrkama očekuju više od 500 natjecatelja.