Izbornik
Naslovnica Gradovi
Korisno i zabavno provođenje školskih praznika

Ljetna škola i radionice oduševili djecu koja su slikala, snimala i pjevala

Dramska, likovna, glazbena i filmska radionica malim su Zaprešićankama i Zaprešićanima omogućile da dio ljetnih praznika korisno i zabavno provedu u svom gradu
1/2
Foto: Zaprešić

Treću godinu zaredom Grad Zaprešić organizirao je vesele i pametne radionice pod nazivom "Ljetna škola Zaprešić djeci" koje su naišle na odličan prijam. U četiri radionice ove je godine upisano šezdesetak djece koja su svoje talente i sklonosti besplatno brusila svakog dana od 17 do 19 u Vršilnici i oko nje.

Dramska, likovna, glazbena i filmska radionica, koje se preklapaju u svojim sličnostima i izdvajaju po svojim posebnostima, malim je Zaprešićankama i Zaprešićanima omogućilo da dio ljetnih praznika korisno i zabavno provedu u svom gradu.

Petero voditelja naglasilo je da je skupina izuzetno motivirana i da je s njima užitak raditi i stvarati, a osmijeh na licima djece dokazuje da im ne nedostaje zabave i kreativnosti, kažu u Gradu i dodaju da je nakon naporne i duge školske godine stiglo vrijeme za zabavu, kreativnost i druženje.

Sudjelovanje u "Ljetnoj školi" bilo je besplatno, a djeca su sa sobom trebala donijeti samo osmijeh i malo dobre volje, a za ostalo su se pobrinuti voditelji. Na dramskoj su radionici imali priliku kroz govor i pokret otputovati u svijet glume, na filmskoj su učili što se događa iza kamere tijekom snimanja filma pa su snimali, montirali i na kraju prikazali film.

Na glazbenoj radionici se pjevalo, a na likovnoj stvarala djela koja u prikazana na izložbi. Radionice Ljetne škole namijenjene su polaznicima od 9 do 14 godina.

Naš posao je, bez obzira na razlike bilo koje vrste, osigurati ugodan život svakom stanovniku, rekao je načelnik Jakov Vetma Više od 20 događanja tijekom dva mjeseca Vetma: Svi problemi i sva rješenja zajednice nalaze se u nama Hrvatske ceste potvrdile su kako se od ponedjeljka za sav promet opet pušta nadvožnjak nad prugom na državnoj cesti DC2 na južnom ulazu u Koprivnicu koji je zbog obnove bio zatvoren od 21. ožujka Nema više prometnih gužvi Lakše u prometu – nadvožnjak gotov, počinje gradnja rotora U povodu deset godina rada i djelovanja Agenciju VIA posjetio je i ministar Šime Erlić VIA je jedan od ključnih čimbenika za gospodarski i društveni razvoj grada Deset godina rada Agencije za razvoj i investicije VIA