Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanić grad
biciklistička utrka

Memorijal Stjepan Grgac vraća se na staru stazu

biciklistička utrka
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL/Ilustracija
Na utrci se očekuje oko 250 biciklista iz svih klubova Hrvatske kao i brojni biciklisti iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i drugih zemalja regije

U Ivanić-Gradu će se 20. kolovoza pod pokroviteljstvom Grada, Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije i MUP-a RH, održati velika sportska manifestacija 47. Memorijal Stjepan Grgac, cestovna međunarodna biciklistička utrka koja se boduje za KUP Hrvatske 2017. u kategoriji početnika, kadeta, juniora i seniora. Na utrci voze i veterani i žene.

Biciklistički klub Ivanić, koji je i organizator očekuje nastup oko 250 biciklista iz svih klubova Hrvatske, a redovito na toj utrci sudjeluju i biciklisti iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i drugih zemalja regije.

Ove godine Memorijal se vraća na staru stazu po kojoj su se utrke održavale dugi niz godina: od Ivanić-Grada preko Križa i Popovače pa do Kutine i Garešnice.

Start i cilj utrka u svim kategorijama je u Ulici Kralja Tomislava u Ivanić-Gradu, ispred Doma umirovljenika. Više o utrci možete saznati na stranicama gradske uprave.