Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanić grad
ULOŽENO 7 MILIJUNA KUNA

Kraj radova na obnovi dvorane SŠ 'Ivan Švear'

Ivanić Grad
Foto: Grad Ivanić-Grad
Gradonačelnik Javor Bojan Leš istaknuo je kako je ovom obnovom najstarija dvorana u Ivanić-Gradu dobila na multifunkcionalnosti.

Župan Stjepan Kožić i gradonačelnik Ivanić-Grada obišli su dvoranu SŠ “Ivan Švear” u Ivanić-Gradu, u kojoj su završeni radovi na postavljanju novog dvoranskog parketa, novog sustava grijanja i hlađenja te su obnovljene tribine. Investiciju vrijednu 2,9 milijuna kuna financirala je Zagrebačka županija. – Završili smo i 3. fazu obnove dvorane kojoj smo nakon novog krova, vanjske stolarije i svlačionica osigurali i novi sportski pod i tribine, s čime ulaganja iznose oko 7 milijuna kuna. Ovako uređenoj dvorani sigurno se najviše vesele učenici ove najveće polivalentne srednje škole u Zagrebačkoj županiji – rekao je župan Zagrebačke županije Kožić.

Ivanić Grad Bolji uvjeti za učenike U Graberju Ivanićkom počela gradnja školske sportske dvorane

Gradonačelnik Javor Bojan Leš istaknuo je kako je ovom obnovom najstarija dvorana u Ivanić-Gradu dobila na multifunkcionalnosti. – Objekt je sagrađen 70-ih godina prošlog stoljeća te je prije ove obnove bio na rubu dozvola za odvijanje nastave. Dvorana je tražila kompletnu obnovu i drago mi je što u Zagrebačkoj županiji i županu Kožiću imamo odličnog partnera u gradskim projektima – kazao je gradonačelnik Leš. U ovoj dvorani nastavu tjelesne kulture uz srednjoškolce imaju i učenici Osnovne škole Đure Deželića.