Izbornik
Naslovnica Gradovi Sisak
auto promet sisak

Milijuntnog putnika iznenadili s 1000 kuna

Milijuntni putnik Auto prometa Sisak
1/8
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Kako je rekao direktor Majić studentima je ove godine omogućeno da se za cijenu mjesečne studentske karte prema drugim lokacijama, mogu voziti i na gradskim linijama

Student Josip Hrgarek je milijunti putnik sisačkog Auto prometa u ovoj godini u linijskom prijevozu.

"Putujem autobusom na fakultet u Veliku Goricu oko pet puta tjedno. Bus mi staje bliže fakultetu, a i karta za bus mi je jeftinija nego za vlak. Koristim često bus i za gradsku vožnju…" - rekao je Josip nakon što su ga sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i direktor Auto prometa Sisak Darko Majić iznenadili s karticom s iznosom od 1000 kuna za prijevoz.

pozitivna priča Street workout park stigao u Novo Selo

Kako je rekao direktor Majić studentima je ove godine omogućeno da se za cijenu mjesečne studentske karte prema drugim lokacijama, mogu voziti i na gradskim linijama.

Sisački gradski prijevoznik je ove godine dočekao milijuntog putnika u linijskom redovnom prijevozu, nešto kasnije nego proteklih godina no zato je, uz ovih milijun u linijskom prijevozu, Auto promet u 2018. godini do danas prevezao oko 200.000 učenika osnovnih i srednjih škola te još oko 58.000 drugih putnika u posebnim vožnjama.

Obilježena 65. godišnjica prve akcije darivanja krvi u RH dragutin križe (90) Gospodin koji je organizirao prvu akciju darivanja krvi u RH

U tijeku je natječaj za nabavu 20 novih autobusa, za što je odobreno 22, 7 milijuna bespovratnih sredstava iz EU fondova.  

Auto promet Sisak ove godine obilježava 60. godišnjicu postojanja te će rođendan proslaviti u srijedu, 7.studenog 2018.godine,  predstavljanjem monografije i izložbom fotografija.

ružna poruka poduzetnicima Priča ogorčenog poduzetnika: 'Grad mi je odbio sufinancirati kamate'