Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Edukacije Komunalca

Mirko i Mirka učili djecu o odvajanju otpada

Mirko Reciklirko i Mirka Kompostirka posjetili mališane
Foto: Komunalac Koprivnica

U sklopu edukacija koje provodi koprivnički Komunalac u općini Peteranec prošli su tjedan Mirko Reciklirko i Mirka Kompostirka posjetili mališane u vrtićima Potočnica u Sigecu i Lastavica u Peterancu koji pripadaju Dječjem vrtiću Igra iz Koprivnice. Djeca su oduševljeno dočekala omiljene maskote koje ih uče o pravilnom odvajanju otpada, recikliranju i čuvanju okoliša, a pokazali su i zavidno znanje o tome koji otpad ide u koji spremnik.

Nakon dobro odrađenog posla Mirko i Mirka djeci su poklonili edukativne bojanke prilagođene njihovu uzrastu, a nije nedostajalo niti dobre zabave, pjesme i plesa i druženja s klincima. 

storyeditor/2024-04-12/VJ_foto__3_.png Oprema i vozila u Koprivnici Smotra i edukacije civilne zaštite na Sajmištu storyeditor/2024-04-12/PXL_230422_93118686.jpg Zelena čistka na dvije lokacije U subotu akcija čišćenja divljih odlagališta smeća storyeditor/2024-04-05/radovi_grad_01.jpg Radovi na gradilištima drugoga kolosijeka pruge od Križevaca i Koprivnice do Mađarske Zagrebačka ulica trebala bi biti otvorena već potkraj travnja