Izbornik
Naslovnica Gradovi Vodice
Prijem kod gradonačelnice

Mladi Čišćani u obilasku Vodica

Posjet Vodicama
Foto: Grad Vodice
Osnovnu školu Čista Velika pohađa  89 učenika iz Čiste Velike i okolnih naselja: Piramatovaca, Lađevaca, Gaćeleza, Čiste Male, Dragišića, Grabovaca i Krkovića

Učenici prvih, drugih i trećih razreda Osnovne škole Čista Velika pod vodstvom svojih učiteljica Lovorke Živković, Sandre Periša i Gordane Ledenko bili su u posjetu Gradskoj upravi grada Vodica gdje ih je primila gradonačelnica Vodica Nelka Tomić.

Aktivna Hrvatska vježbanja na otvorenom 'Aktivna Hrvatska' kreće iz Vodica

Posjet je organiziran kao dio programa Naša županija koji ima za cilj razvijanje humanosti i empatije kod mladih, pa su tako prije dolaska kod Gradonačelnice, učenici odnijeli humanitarnu pomoć i higijenske potrepštine u Gradsko društvo Crvenog križa Vodice gdje su se upoznali s humanitarnim radom ovog Društva. Nakon toga obišli su i vodičku Gradsku knjižnicu gdje su saznali nešto o knjižničnim aktivnostima, kako se postaje članom i koliko knjiga i na koji rok mogu posuđivati.

Vodice projektna dokumentacija Obnova crkvice Svetog Križa i okoliša u Vodicama

U Gradskoj vijećnici ih je dočekala Gradonačelnica, upoznala ih s načinom rada Gradske uprave i poslovima gradonačelnice te odgovarala na njihova pitanja. Osnovnoškolci su gradonačelnici uručili poseban dar, kutiju uspomena iz Čiste Velike, dok je gradonačelnica sve počastila pizzom i sokovima.
Osnovnu školu Čista Velika pohađa  89 učenika iz Čiste Velike i okolnih naselja: Piramatovaca, Lađevaca, Gaćeleza, Čiste Male, Dragišića, Grabovaca i Krkovića.

Crveni križ u Vodicama Solidarnost na djelu Tradicionalna akcija Crvenog križa za najsiromašnije u Vodicama