Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko 49 pregleda
Očuvanje okoliša

Moderne obavijesne ploče i u prigradskim naseljima

Obavijesne ploče u Jastrebarskom
Foto: Grad Jastrebarsko
Plastificirana aluminijska obavijesna ploče, uz prostor za oglašavanje, sadrži i prostor za osmrtnice

U tijeku je postavljanje modernih obavijesnih ploča u jaskanskim prigradskim naseljima, koje prvenstveno za cilj imaju očuvanje okoliša.

- Na ovaj način, u suradnji s građanima, utjecat će se na smanjenje oglašavanja na za to nepredviđenim mjestima, čime bi se jaskanski okoliš održao urednijim i ugodnijim za život svakom stanovniku - ističu iz gradske uprave.

Nakon postavljenih prvih ploča u gradu Jastrebarskom koje su se prema mišljenjima građana pokazale vrlo funkcionalne i potrebite, iste će sada dobiti i prigradska naselja, što se realizira u koordinaciji sa mjesnim odborima.

Moderno dizajnirana plastificirana aluminijska obavijesna ploče, uz prostor za oglašavanje, sadrži i prostor za osmrtnice. Osmrtnice će od vlage štititi pleksiglas, a na nosaču svake ploče instaliran je i koš za smeće. Ukupno će biti postavljeno šezdesetak ploča.

Podsjetimo i to da je Grad Jastrebarsko s ciljem pružanja pravovremenih informacija svojim građanima, kao i s ciljem smanjenja troškova oglašavanja jaskanskim udrugama, već ranije uspostavio komunikaciju između lokalne uprave, građana i organizacija civilnog društva putem projekta INFO JASKA - svima dostupnog besplatnog inovativnog medija informiranja javnosti - digitalnih "info točaka" instaliranih na 30-ak frekventnih lokacija.