Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
gradsko vijeće

Na dnevnom redu bit će program zaštite zraka i ozonskoga sloja

Foto: Grad Velika Gorica
Sjednica će u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica (POU) započeti u 11 sati

Za srijedu je sazvana sjednica Gradskoga vijeća Velike Gorice. To je deseta sjednica koja donosi isto toliko točaka dnevnoga reda.

Među njima će se naći Prijedlog Procjene rizika od katastrofa i velikih nesreća za područje Grada Velike Gorice, Prijedlog Odluke vrijednosti boda za utvrđivanje komunalne naknade po metru kvadratnom obračunske površine nekretnine na području Grada Velike Gorice kao i Prijedlog Akcijskoga plana za poboljšanje kvalitete zraka s obzirom na lebdeće čestice PM2,5 na području Grada Velike Gorice.

Sva predavanja, kao i Stand up komedija potpuno su besplatni Malo predavanja pa malo zabave - Dani mladih u Gorici

Vijećnici će raspravljati i o Prijedlogu Programa zaštite zraka, ozonskoga sloja, ublažavanja klimatskih promjena i prilagodbe klimatskim promjenama za područje Grada Velike Gorice, Prijedlogu Zaključka o potpisivanju Sporazuma gradonačelnika za klimu i energiju (Covenat of Mayors for climate and energy) te Prijedlogu Zaključka o dodjeli javnih priznanja Grada Velike Gorice za 2018. godinu.

Sjednica će u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica (POU) započeti u 11 sati.

Reciklažno dvorište Novo reciklažno dvorište u Velikoj Gorici Donirajte stare stvari, oni će ih popraviti i dati potrebnima