Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
Program traje do 7. siječnja

Na glavnom gradskom trgu počela Ledena bajka

Advent u Zaprešiću
1/4
Foto: Grad Zaprešić
Na Ledenu bajku dolaze sv. Nikola i Krampus, posjetitelji će dočekati i Djeda Mraza, pjevat će dječji zborovi, a organizirane su i predstave na ledu, animatori, mađioničari i klizači. Ne propustite Festival bajki, malu novu godinu uz veliki vatromet, a za one malo starije održat će se Festival kobasa, slavlje za Štefanje i veseli doček Nove godine

Besplatnim klizanjem za sve posjetitelje započela je Ledena bajka u Zaprešiću, a zabava se nastavila vatrometom uz odličnu glazbu, fino kuhano vino i vrhunske gastronomske specijalitete.

Drugog dana atmosfera se zahuktala koncertom Crvene jabuke koja je na oduševljenje punog Trga Ivana Pavla II neumorno svirala brojne bezvremenske hitove, poput Dirlija, Zovu nas ulice, Ima nešto od srca do srca, Bježi kišo s prozora, Bijeli Božić i mnoge druge, izvijestili su iz Grada. Sve je bilo začinjeno Festivalom kuhanog vina na kojem su se mogla kušati najbolja crna i bijela kuhana vina zaprešićkog kraja.

Bogat program trajat će do 7. siječnja, pa tako na Ledenu bajku dolaze sv. Nikola i Krampus, posjetitelji će dočekati i Djeda Mraza, pjevat će dječji zborovi, a organizirane su i predstave na ledu, animatori, mađioničari i klizači. Ne propustite Festival bajki, malu novu godinu uz veliki vatromet, a za one malo starije održat će se Festival kobasa, slavlje za Štefanje i veseli doček Nove godine.
Program su i ove godine organizirali Grad Zaprešić, Turistička zajednica Grada Zaprešića i Zfm.
Detaljan program događanja pogledajte na stranici natrgu.com