Izbornik
Naslovnica Gradovi Kutina
Sportsko-rekreativna oaza namijenjena svim sportašima i entuzijastima

Na pumptracku i skateparku postavljena nova javna rasvjeta

storyeditor/2024-07-19/kutina_b_slager_Urbani_sportski_park.jpg
Foto: Grad Kutina Nakon pumptracka i skateparka u planu je izgradnja paviljona s klupama za druženje posjetilaca terena

Prve instalacije Urbanog sportskog parka su izgrađeni pumptrack i skatepark u vrijednosti od 200 tisuća eura. Pumptrack i skatepark rezultati su zalaganja mladih skatera i Grada Kutine nakon čije se izgradnje može reći da je sve bliže realizacija zamišljenog Urbanog sportskog parka Kutina kojim će se podno kutinskog bazena izgraditi sportsko-rekreativna oaza namijenjena svim sportašima i entuzijastima željnima novih i atraktivnih sadržaja u Kutini. Na pumptracku i skateparku postavljena je sada i rasvjeta, što će svim posjetiocima i zaljubljenicima ovog sporta omogućiti i večernju vožnju. Vrijednost postavljanja rasvjete je 17 tisuća eura.

– Kutina raspolaže projektom Urbani sportski park. Nakon pumptracka i skateparka u planu je izgradnja paviljona s klupama za druženje posjetilaca ovih terena i roditelja koji dođu u pratnji djece. U planu nam je također izgradnja roler poligona i kvalitetnog parkirališta. Smatram da je projekt Urbani sportski park jedan uistinu lijep projekt koji će dati kvalitetan sadržaj mladima za njihove rekreativne aktivnosti – istaknuo je gradonačelnik Zlatko Babić.

Radove na postavljanju rasvjete obišli su gradonačelnik Zlatko Babić u pratnji Nebojše Čovića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Kutine, pročelnika Eduarda Gelešića i suradnika te skatera i inicijatora izgradnje skateparka, Patrika Šlibara koji je ovom prigodom iskazao zadovoljstvo zbog radova na postavljanju rasvjete, čime će se omogućiti sportske aktivnosti u večernjim satima kada je znatno ugodnije i prikladnije s obzirom na visoke temperature i nedostatak hlada u tom dijelu terena. 

storyeditor/2024-07-19/gkvtc_fotka.jpg Novac ministarstva Sanacija knjižnica, opremanje kazališta storyeditor/2024-07-19/kamp1.jpg Vikend u znaku besplatnog kupanja Ljetni kamp na Cerinama privukao oko 40 mališana storyeditor/2024-07-19/bj_a_sport_i_kultura.jpg Kazališna kuća, BOK fest, nagrada "Željko Sabol" u likovnoj i književnoj umjetnosti... U sport i kulturu Grad Bjelovar ove godine ulaže 15 milijuna eura