Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Vikend u znaku besplatnog kupanja

Ljetni kamp na Cerinama privukao oko 40 mališana

storyeditor/2024-07-19/kamp1.jpg
Foto: Bazeni Cerine Na gradskim su bazenima ovih dana dovršena i dva ovogodišnja ciklusa Ljetnog kampa na Cerinama

Zbog toplinskog vala i vrlo visokih temperatura, Grad Koprivnica i Komunalac omogućili su protekli vikend besplatan ulaz na bazene Cerine svim građanima.

Gradske su vlasti i uprava Komunalca tako omogućili besplatan ulaz na bazene u petak, subotu i nedjelju u cijelo radno vrijeme bazena od 8 do 22 sata. Nastave li se iznadprosječno visoke temperature, bit će još gratis kupanja i brčkanja na Cerinama.

Na gradskim su bazenima ovih dana dovršena i dva ovogodišnja ciklusa Ljetnog kampa na Cerinama. Podjelom diploma za oko 40 mališana koji su tijekom dva tjedna na Cerinama provodili vrijeme uz kombinaciju plesnih radionica, nogometnih treninga i borilačkih vještina, kupali se u bazenu te igrali razne kreativne igre.

Činili su to pod budnim okom i uz vodstvo iskusnih kineziologa koji su na zabavan način djeci približili neke nove plesne korake, nogometne finte i borilačke vještine te ih animirali u sportskoj dvorani i u bazenu. Svakog dana u sklopu Kampa imali su ručak, a na kraju druženja prepunog uzbuđenja i tjelesne aktivnosti svako dijete dobilo je diplomu, majicu i poklone partnera Podravke.

Kamp se u dva kruga održavao svakog dana od 10 do 16 sati. No to nije sve: ove godine organizira se i treći Ljetni kamp na Cerinama, i to od 19. do 23. kolovoza. Tematski je posljednji ovoljetni kamp zamišljen kao ritmično-sportski, a mjesto za mališana može se rezervirati e-mailom na adresu recepcija.cerine@komunalac-kc.hr ili na fiksni telefon Gradskih bazena Cerine 048/240-570.

Inače, Gradski bazeni u Koprivnici lani su imali ukupno oko 104.000 posjeta, što je 24 posto ili 20-ak tisuća posjeta više nego pretprošle godine. Sauna bilježi ukupno oko 7900, što je 23 posto ili oko 1500 više u odnosu na preklani.

Značajno je rasla i posjećenost sportskog centra za treninge: prošle je godine bilo ukupno 5550 posjeta, što je 19 posto više nego tijekom 2022. godine, navodi se u godišnjem izvještaju o poslovanju koprivničke gradske komunalne tvrtke Komunalac.

storyeditor/2024-07-19/Slavine_1.jpg Nove slavine Svježa pitka voda uz dječja i sportska igrališta za osvježenje storyeditor/2024-07-19/dom-zdravlja-metkovic.jpg Ulaganja u zdravstvo Isporučen ultrazvučni uređaj za ambulantu Lastovo storyeditor/2024-07-19/kutina_a_slager_vrtici.jpg Projekt vrtića u Repušnici je u pripremi i tijekom kolovoza se očekuje natječaj za izgradnju Smjestili smo 118 mališana dok nam se 56 djece nalazi na listi čekanja