Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Nove slavine

Svježa pitka voda uz dječja i sportska igrališta za osvježenje

storyeditor/2024-07-19/Slavine_1.jpg
1/3
Foto: Grad Vinkovci Nove slavine u podnožju imaju i posebne posude prilagođene kućnim ljubimcima

Kako je na svome Facebook profilu naveo gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić, nakon sadnje stabala i postavljanja sjenica projekt Zelene oaze završava se ugradnjom javnih slavina s pitkom vodom. Kako Bosančić kaže, svježa pitka voda uz dječja i sportska igrališta uvijek dobro dođe, naročito u ljetnim danima. Slavine s pitkom vodom posebno će dobro doći djeci u igri da se osvježe, ali i drugim građanima Vinkovaca tijekom šetnji gradom.

Nove slavine ne samo da pomažu da se možemo rashladiti nego su i ugodne oku. Osim toga, nove slavine koje su postavljene na području grada u podnožju imaju i posebne posude prilagođene kućnim ljubimcima kojima je također prijeko potrebno osvježenje za ovakvih vrućina kojima smo svjedočili proteklih dana i tjedana.

– Vjerujemo da nove slavine neće postati meta neodgovornih pojedinaca i kako će dugo biti u funkciji, na zadovoljstvo svih naših sugrađana koji će ih svakodnevno koristiti – poručio je Bosančić podsjećajući na niz drugih većih ili manjih projekata. 

Nove slavine u podnožju imaju i posebne posude prilagođene kućnim ljubimcima
Foto: Grad Vinkovci Nove slavine u podnožju imaju i posebne posude prilagođene kućnim ljubimcima

storyeditor/2024-07-19/kutina_a_slager_vrtici.jpg Projekt vrtića u Repušnici je u pripremi i tijekom kolovoza se očekuje natječaj za izgradnju Smjestili smo 118 mališana dok nam se 56 djece nalazi na listi čekanja storyeditor/2024-07-19/PXL_160724_117584962.jpg Kliško kulturno ljeto zatvara se 23. kolovoza koncertom Doris Dragović Na Kliškom kulturnom ljetu nakon moto susreta i klapa – Kliški boj Biciklistički klub RODA, Općina Dubrava i brojni sponzori zaslužni su što se 7. srpnja održao rekreativni biciklistički maraton "Granfondo Dubrava" REKREATIVNI MARATON Održan Granfondo Dubrava, najbrži je bio Jan Tisaj