Izbornik
Naslovnica Općine Dubrava
REKREATIVNI MARATON

Održan Granfondo Dubrava, najbrži je bio Jan Tisaj

Biciklistički klub RODA, Općina Dubrava i brojni sponzori zaslužni su što se 7. srpnja održao rekreativni biciklistički maraton "Granfondo Dubrava"
Foto: Sime Zelic/PIXSELL Biciklistički klub RODA, Općina Dubrava i brojni sponzori zaslužni su što se 7. srpnja održao rekreativni biciklistički maraton "Granfondo Dubrava"

Biciklistički klub RODA, Općina Dubrava i brojni sponzori zaslužni su što se 7. srpnja održao rekreativni biciklistički maraton "Granfondo Dubrava". Vozi se, inače, na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Sisačko-moslavačke županije po blago brdovitoj stazi. Riječ je o 98-kilometarskoj utrci koja je startala iz Dubrave. Sudjelovali su svi koji su se osjećali sposobnima odvesti stazu bez obzira na spol i vrstu bicikla, s tim da su mlađi od 18 godina mogli nastupiti uz prisustvo roditelja ili trenera uz potpisanu suglasnost. Pobjednik utrke bio je Jan Tisaj koji je dionicu "odradio" u 2 sata i 13 minuta te 36 sekundi, a samo sekundu sporiji bio je drugoplasirani Matej Drinovec iz Slovenije. 

storyeditor/2024-07-19/WhatsApp_Slika_2024-07-19_u_14_19_06_bfac09b4.jpg U prvoj grupi stiglo je 389 učenika četvrtih razreda iz 17 osnovnih škola 'Dječja sreća naša je misija, nadam se da ćemo se vidjeti i dogodine' storyeditor/2024-07-19/ZapresicB__2_.jpg U Zaprešiću interaktivni samouslužni kiosk Pomoć građanima od 0 do 24 sata – od kupnje ulaznica do informacija storyeditor/2024-07-19/katastarske_izmjere.jpg Uspostava novog katastra i zemljišnih knjiga Počele katastarske izmjere 6169 čestica u općinama Sibinj, Oriovac i B. Stupnik