Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
U Zaprešiću interaktivni samouslužni kiosk

Pomoć građanima od 0 do 24 sata – od kupnje ulaznica do informacija

storyeditor/2024-07-19/ZapresicB__2_.jpg
Foto: Zaprešić Osim što smanjuje troškove i štede resurse, kiosk će omogućiti i bolju komunikaciju s građanima putem davanja povratnih informacija vezanih za razne aktualne gradske teme i usluge

Kako bi građanima omogućio bolju informiranost o događanjima u gradu te kupnju ulaznica za manifestacije, koncerte i predstave, Grad Zaprešić pokrenuo je inovativan projekt postavljanja interaktivnog samouslužnog kioska. Za to će tvrtka STORM Grupa, kao partner projekta, Gradu donirati uređaj koji će služiti kao multifunkcionalna nadogradiva platforma.

– Prepoznavši nekoliko ključnih izazova s kojima se građani svakodnevno suočavaju, poput nedostupnosti informacija i usluga, neradnih dana, noćnog rada te nedostatak povratnih informacija o zadovoljstvu građana, Grad kao odgovor na ove izazove, želeći digitalizacijom unaprijediti život stanovnicima, pokreće projekt samouslužnog kioska – pojašnjavaju u Gradu.

– Ovaj projekt predstavlja velik korak naprijed u digitalizaciji gradskih usluga i poboljšanju dostupnosti informacija za naše građane. Interaktivni kiosk omogućit će jednostavniji i brži pristup različitim uslugama, čime ćemo dodatno unaprijediti kvalitetu života u našem gradu – rekao je gradonačelnik Željko Turk.

Bit će dostupan 24 sata dnevno, svih sedam dana u tjednu tijekom cijele godine. Osim što smanjuje troškove i štede resurse, kiosk će omogućiti i bolju komunikaciju s građanima putem davanja povratnih informacija vezanih za razne aktualne gradske teme i usluge.

– Naš cilj je omogućiti građanima pristup modernoj tehnologiji koja će im olakšati svakodnevni život i poboljšati iskustvo korištenja gradskih usluga. Vjerujemo da će interaktivni kiosci donijeti brojne benefite građanima Zaprešića – rekao je Domagoj Oreč, predstavnik STORM Grupe. Kiosk će se postaviti u rujnu. 

storyeditor/2024-07-19/groblje_A.jpg Apel Koprivničkog Komunalca "Izbjegavajte lampaše i dajte prednost solarnim ili elektroničkim lampionima" storyeditor/2024-07-19/MZA.jpg Županija sporo dobiva suglasnosti ministarstva za glavne projekte Obnovljeni stari majuri mogli bi pokrenuti razvoj lokalnog turizma storyeditor/2024-07-18/Semafor_-_betonka.jpg S realizacijom počinje dugo očekivani projekt Semaforizira se 'betonka', križanje će postati sigurnije