Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica
Manifestacija Crikvenica 4 Pets

Najveći broj njuški ovaj vikend na istome mjestu u gradu

pas
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Na izložbi kućnih ljubimaca bez rodovnice će se prezentirati i razne vještine i biti dodijeljene nagrade po kategorijama, i to za najbolju frizuru, najnestašnijeg, najumiljatijeg i najvještijeg ljubimca

Ovaj vikend u Crikvenici će se održati premijerno izdanje manifestacije "Crikvenica 4 Pets". Veselo će biti na dvjema lokacijama održavanja - u centru Crikvenice i na Plaži za pse Podvorska. 

Sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce, veseli karneval kućnih ljubimaca, zabavan cooking show tijekom kojega će se pripremati slastice za najdraže čupavce, tetovaže za kućne ljubimce i facepainting za djecu te raznovrstan glazbeni program samo su neke od uzbudljivih aktivnosti. Očekuje vas i nesvakidašnja utrka u kojoj će se ujediniti vlasnici i kućni ljubimci, točnije brze šapice i kotači – BIKE & VAU maraton.

Uzbudljivo će biti i na izložbi kućnih ljubimaca bez rodovnice, u sklopu čega će se prezentirati i razne vještine i biti dodijeljene nagrade po kategorijama, i to za najbolju frizuru, najnestašnijeg, najumiljatijeg i najvještijeg ljubimca. 

Cilj ove manifestacije, među ostalim, je ojačati svijest o važnosti uloge kućnih ljubimaca, ravnopravnih članova mnogih obitelji te podsjetiti na odgovornost vlasnika, koja se uči od malih nogu. Upravo će se zato održati i edukativna dječja predstava o kućnim ljubimcima "Pazi, mazi, voli", a najmlađi će posjetitelji tijekom dva dana imati i brojne druge prilike da spoznaju bogatstvo koje pruža druženje s kućnim ljubimcima i nauče kako biti još pažljiviji prema njima, priopćili su iz Grada Crikvenice.