Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
POLOŽEN ASFALT

Napreduju radovi na budućem Rekreacijskom centru Lančić

Foto: Grad Ivanec
Novo igralište biti će kombinirano, odnosno predviđeno je za mali nogomet, košarku, rukomet, odbojku i badminton

Na veliko igralište na budućem Rekreacijskom centru Lančić danas je položen asfalt. Prvi je to od niza planiranih sadržaja koji će služiti sportu i rekreaciji djece i građana svih dobi. Grad Ivanec za taj je projekt izdvojio oko 308.000 kuna.

DOTRAJALA STABLA SE UKLANJAJU, NOVA ĆE SE SADITI U STUDENOM Počeli radovi na rekonstrukciji glavnog parka Ivanec vrijedni oko 420 tisuća kuna

Novo igralište biti će kombinirano, odnosno predviđeno je za mali nogomet, košarku, rukomet, odbojku i badminton. U ovoj fazi radova postavit će se još zaštitne ograde iza golova i mreža te će se igralište opremiti golovima za rukomet i mali nogomet, koševima za košarku, prijevoznim stalcima za odbojku te garniturama prijevoznog badmintona.

U idućim fazama slijedi gradnja igrališta za odbojku na pijesku, dječjeg igrališta na travi, boćališta, nadstrešnice, sanitarnog čvora te pješačke i biciklističke staze oko bajera. U sklopu kompleksa sagradit će se i parkiralište, a vodene površine uredit će se za rekreaciju na vodi i za sportski ribolov.